Akumulatory Forum

Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

Data produkcji Varta Blue Dynamic 45Ah 330A
(1 wejść) (1) Gość
W dół
Odpowiedz
Nowy wątek
Strona: 1
TEMAT: Data produkcji Varta Blue Dynamic 45Ah 330A
Data produkcji Varta Blue Dynamic 45Ah 330A 10 mies., 3 tygodni(e) temu  
Witam
Przy kupnie akumulatora Varta chciałem dowiedzieć się jego daty produkcji, ale nikt w sklepie nie potrafił mi na to odpowiedzieć, stąd moja prośba żeby ktoś mi pomógł rozszyfrować numer, w którym prawdopodobnie kryje się data produkcji: G1C1033020753 536537 126E 01
Dziękuję
Wpisz kod   
Zauważ, choć paski z kodem i Buźki nie są wyświetlane, można korzystać z BBCode i ikon emocji
Damian

Reply Quote

O:Data produkcji Varta Blue Dynamic 45Ah 330A 10 mies., 2 tygodni(e) temu  
2011 r.
Wpisz kod   
Zauważ, choć paski z kodem i Buźki nie są wyświetlane, można korzystać z BBCode i ikon emocji
salomon

Reply Quote

O:Data produkcji Varta Blue Dynamic 45Ah 330A 10 mies., 2 tygodni(e) temu  
Dziękuję za odpowiedź, ale czy nie jesteś w stanie rozszyfrować jeszcze miesiąca? Miałbym już wszystko.
Może za dużo chce wiedzieć, ale nie mógłbym się jeszcze dowiedzieć jak to jest zakodowane?
Dziękuję
Wpisz kod   
Damian

Reply Quote

O:Data produkcji Varta Blue Dynamic 45Ah 330A 7 mies. temu  
Szukajac informacji na temat wpisanego w karte gwarancyjna kodu daty produkcji dla Varty, trafilem w koncu na strone sklepu, w ktorym akumulator zakupilem.

Jak wytlumaczyc jednak, ze sugerowane tutaj 536537 = 2011r, to odczytujac oznaczenie producenta - kolor kropek na obudowie (kropka czerwona), wychodzi, ze akumulator zostal wyprodukowany w 2 kwartale 2009r?

Czy nie jest to celowe wprowadzanie nabywcy w blad? Inaczej.. czyste oszustwo? Zarowno ze strony sklepu sklepcentra.pl, jak i samego producenta, ktory nawet nie raczy umiescic daty produkcji zrozumialej dla kazdego i pozwala na takie przekrety.
Wpisz kod   
Grzegorz

Reply Quote

Do góry
Odpowiedz
Nowy wątek
Strona: 1
Reklama
Bielizna damska - international calling cards - online phone card - serwis vw - kancelarie prawne warszawa - ławki ogrodowe - wynajem samochodów gdańsk - Kolektory próżniowe - Tablice reklamowe - serwis komputerów gdańsk